Sorel Forhandler
Børnetøj / Dametøj / Fodtøj / Herretøj

Sorel Forhandler

Sorel Forhandlere

Hvis du er på jagt efter et par gode støvler eller vinterstøvler, så er Sorel et oplagt valg. Både komfort og design er helt i top, og hvis du leder lidt efter den rigtige forhandler, så kan du normalt finde gode tilbud på Sorel støvler, enten online eller hos en fysisk forhandler af Sorel støvler.

Sorel vinterstøvler med fragtfri levering

 

Fakta om Sorels vinterstøvler – Dame

Sorel Winter Carnival til damer

Den billigste vinterstøvler til damer er Sorel Winter Carnival, som er en relativ simpel støvle udført i et vandtæt syntetisk materiale. Den har udtagelig og vaskbar indersok, hvilket gør det muligt at sikre en god fodhygiejne.

Prisen for Winter Carnival ligger normalt omkring 800 danske kroner – Du kan evt. være heldig at finde et tilbud på Sorel Winter Carnival og måske slippe et par hundrede kroner billigere.

Sorel Joan of Arctic til damer

Den absolute klassiker og den model, som for alvor har gjort Sorels støvler populære i Danmark er dog modellen “Joan of Arctic”, som med sin høje komfort og elegante snøring har vundet hjerterne hos mange danske kvinder. Den er slidstærk og yderst praktisk til det danske vintervejr. En Sorel støvle er dog ret lille i størrelsen, så hvis du ligger og svinger mellem to støvlestørrelser, så vælg det største nummer, når du køber din Sorel vinterstøvle hos forhandleren. Især hvis du køber hos en Sorel Online Forhandler, er det vigtigt at vælge den rigtige støvlestørrelse fra starten.

Sorel Caribou til damer og herrer

Støvlen “Sorel Caribou” fås i både en herre- og damemodel. Du kan se de forskellige modeller hos e-shoes.dk. Hvis du venter til januarudsalget, så kan du ofte finde billige priser, udsalg eller tilbud på Sorel Caribou Dame- eller Herrestøvler, da Caribou-modellen fra Sorel er en decideret vinterstøvler, hvorfor forhandlerne af Sorel Caribou gerne vil af med de sidste modeller, inden det bliver forår.

Sorel Cate the Great til damer

Sorels støvle “Cate the Great” er en decideret damestøvle. Den findes ikke i en herre-udgave. Den har et meget højt støvleskaft og den er i øvrigt også blandt de dyreste vinterstøvler fra Sorels sortiment. Men igen, hvis du bruger Googler og søger efter “Tilbud Cate The Great” eller “Sorel Cate The Great udsalg”, så kan du ofte spare en del penge. Avancen på disse støvler er høj og din Sorel Forhandler har derfor en del fedt at give af, hvis du ønsker billige Sorel støvler og derfor prutter om prisen for at få lidt rabat.

Sorel Tofino til damer

Sorel Tofino Vinterstøvler er blandt Sorels mest trendy modeller. Den fås bl.a. i en flot vinrød udgave, som fx. vil matche en mørk eller sort vinterjakke.

Du er på siden: Sorel Forhandler.