Didriksons Flyverdragt Forhandler
Børnetøj / Drengetøj / Pigetøj

Didriksons Flyverdragt Forhandler

Didriksons Flyverdragt Forhandler

Flyverdragter fra Svenske Didriksons har i mange år været et stort hit hos svenske børn og deres forældre. I de seneste år har Didriksons Flyverdragt også vundet indpas hos danske drenge og piger, godt på hjulpet af gode testresultater i diverse tests, fx. har Didriksons Flyverdragter netop vundet anerkendelsen “Bedst i test” i det seneste nummer af “Vi forældre”.

Didriksons flyverdragter hos Noahogvictoria

Flyverdragtene fra Didriksons forhandles efterhånden af en lang række butikker, både i fysiske butikker på dit lokale handelsstrøg og i en række netbutikker. Vi har på denne side lavet en oversigt over Didriksons Flyverdragt Forhandlere, så det er nemt for dig at finde en pæn, praktisk og komfortabel flyverdragt til din dreng eller pige.

Der var tidligere en del penge at spare ved at købe tøjet fra Didriksons i svenske netbutikker, men da kursen på svenske kroner er steget markant, så er en dansk forhandler ofte den både nemmeste og billigste vej til en god og billig flyverdragt fra Didriksons. Vent dog ikke til udsalget i Januar. Forhandlere af Didriksons melder ofte udsolgt ligeså snart den første sne rammer danske vuggestuer, børnehaver og skolegårde. Er du heldig så kan du finde et Didriksons flyverdragt tilbud, men der skal du typisk hen til udsalget i januar. Indtil da holder de fleste Didriksons flyverdragt forhandlere fast ved normalprisen.

NoahogVictoria.dk - Online Didriksons webshop

 

Se netbutikken NoahogVictoria.dk’s store udvalg af årets Didriksons flyverdragter

Kids-world.dk

Kæmpe udvalg af Didriksons hos Kids-world.dk.. Her kan du altid købe det nyeste Didriksons til Børn. Stort udvalg af Didriksons flyverdragter, Didriksons Vinterjakker, Didriksons elefanthuer osv.
Kids-world.dk har altid GRATIS fragt til Danmark, endda med levering direkte til døren.

Er du Didriksons flyverdragt forhandler og vil du med på listen? Så tilføj ny forhandler!

Didriksons flyverdragter fra 2011/2012 kollektionen har følgende modelnavne og varenumre:

Boardman Coverall 522176

Himalaya Coverall 503326

Kebnekaise Coverall 503330

Kebnekaise Printed Coverall 503331

Kilimanjaro Coverall 503328

Kilimanjaro Printed Coverall 503329

Powell Coverall 503325

Tucky Coverall 503306

Paddy Coverall 503334

Nyttige Didriksons Links

  • Se hele kollektionen af flyverdragter på Didriksons hjemmeside

Du er på denne side: Didriksons Flyverdragt Forhandler